Šokujúca reakcia Aleny Z. po vražde Kuciaka: Zastrelenie Martinky ju naštvalo!

Vražda trvala 4 minúty

Obvinený vrah, známy ako Tomáš S., ozbrojený pištoľou neznámeho typu, kalibru 9 mm Luger vybavenú tlmičom, vyšiel v čase 18:31 k domu Jána Kuciaka, kde na neho čakal až do 20:21 a potom vošiel nenásilne do domu. Tam zabil Kuciakovu snúbenicu Martinu strelou do tváre a následne Jána dvoma strelami do ľavej časti hrudníka.

Z domu odišiel smerom k miestnemu ihrisku, kam dorazil o 20:25. V túto dobu ho vyzdvihlo vozidlo Citroen Berlingo, ktoré si predtým pomocou mobilného telefónu zavolal. Voz riadil strelcov bratranec Miroslav M.

„Postupne vypli oba pracovné mobilné telefóny a okolo 22. hodiny sa zišli so Zoltánom v obci Komárno. Oznámili mu, že vykonali vraždu Jána Kuciaka a ešte ďalšej ženy, ktorá bola s ním v dome,“ uvádza súdny dokument.

Za vraždu dievčaťa sa Alena rozhnevala

Druhý deň 22. februára sa Zoltán stretol s Alenou, pričom jej oznámil výsledok vraždy. Keď sa Alena dozvedela o vražde Kuciakovej snúbenice, veľmi sa rozhnevala a vystúpila z auta. Zoltán odišiel preč, ale po čase mu žena zavolala, aby sa za ňou zastavil. Na tomto stretnutí mu odovzdala obnos peňazí zabalený do obrúska. Celková suma bola 50 000 Euro.

Túto sumu Zoltan rozdelil medzi seba a ďalších dvoch mužov, a to tak, že 10 000 Euro si sám ponechal. Zvyšok peňazí rozpolil rovným dielom medzi ďalších dvoch obvinených.

Puškárová sa neovládla a posiela drsný odkaz Slovákom o Kuciakovi a Martine Kušnírovej.

Polícia páchateľa zatkla v krátkom slede

Všetkých troch mužov chytili v rovnaký deň 27. 9. 2018 krátko po sebe, a to v nasledujúcom čase 04:00, 04:05, 04:06. Alenu dopadli policajti druhý deň 28. 9. 2018 v 09:20.