Instagram vs. realita: Hanba kamarátky Borisa Kollára v Bez servítky. Spoznávate ju?

Instagram a realita, to sú tak rozdielne 2 svety, že niekedy by si na ulici nespoznala ženu, ktorú možno na sociálnej sieti za jej „dokonalý“ vzhľad obdivuješ každý deň. Niečo také si všimli aj diváci šou Bez servítky, kde sa  objavila naozaj svojská partička súťažiacich.

V jojkárskej Bez servítky varila ďalšia žena zo zoznamu Borisa Kollára. No kým Barbora Balúchová, mamička č. 9, sa pred kamerami blysla ako perfektná kuchárka, vizážistka, ktorá s predsedom parlamentu v roku 2020 havarovala v jeho vládnej limuzíne, si v šou narobila poriadnu hanbu.

Miroslava Fabušová, ktorá bola súčasťou pätice kulinárov v šou Bez servítky, má na svojom instagramovom konte viac ako 26-tisíc sledovateľov. Modelka ľuďom vôbec nie je cudzia, nakoľko sa do pamäti Slovákov zapísala ako účastníčka havárie politika Borisa Kollára.

O Mirke sa toho už napísalo veľa. Po spomínanej autonehode sa začal vynárať jeden škandál za druhým. Misska z Kollárovho auta, ako ju dnes Slovensko pozná, obľubuje filtre a svoje snímky si na sociálnych sieťach rada upravuje. Spoznáte ju na fotografiách, ktoré zdieľa s fanúšikmi?

Článok pokračuje na ďalšej strane.