Drsné slová Zdeny Studenkovej: Až toho človeka stretnem, tak ho verejne opľujem!

Zdena Studenková by si už pokojne mohla užívať dôchodok, no jej energická povaha ju motivuje k ďalším projektom. V posledných mesiacoch hviezdi v predstavení ,,Shirley Valentine“, kde hrá úplne sama. Počas dvoch hodín na javisku sú všetky oči divákov upriamené iba na ňu. Aj malé rozptýlenie ju tak môže značne vyrušiť.

Práve s tým je spojená historka, keď počas predstavenia zazvonil mobil jednej z diváčok v hľadisku. ,,Neruším? Ja počkám,“ povedala prítomným a na pár sekúnd prerušila hru. Napokon sa vrátila k svojmu monológu, keď spomínanej žene zazvonil mobil po druhýkrát. Situáciu sa pokúsil zachrániť muž sediaci pri nej s vyhlásením, že za to nemôže, lebo má už 70 rokov. ,,Takí sme tu viacerí,“ zareagovala známa blondínka, ktorá o dva roky oslávi spomínané jubileum. Od obecenstva si vyslúžila veľký potlesk.

Glosátorka jojkárskeho Inkognita nedávno priznala, že pri prepínaní televíznych kanálov narazila na českú stanicu, kde si majiteľ sám uvádza i moderuje programy. Je zrejmé, že ide o Jaromíra Soukupa, ktorý vlastní TV Barrandov, pričom je tvárou viac ako polovice vysielaných relácií. Práve slávnu historku využil, aby sa mohol pustiť do slovenskej herečky.

Podľa jeho slov si žiadny český herec nedovolí urážať divákov tak ako Studenková. ,,Natrel ma, ako keby som tú ženu vyniesla v zuboch zo sály. Tak na mňa nakydal… Pritom netušil, o čo ide, ani nebol na predstavení. Cítila som sa dotknutá… Až raz toho človeka stretnem, tak ho verejne opľujem! Nič iné si nezaslúži,“ povedala umelkyňa v rozhovore pre Čas.sk.