TÝŽDENNÝ HOROSKOP: Ryby sa pohádajú, Býk sa psychicky zrúti.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raka čakajú poriadne zmeny. Do vášho života vstúpia nové a nevšedné veci, ktoré ste si už dlho želali. Zmenu uvítate s vrelou náručou a budete si ju náležite užívať.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Leva čakajú náročné časy. Spln v Býkovi bude s jeho emóciami veľmi lomcovať. Mali by ste sa snažiť neplytvať svojou energiou na zbytočné veci. Radšej odpočívajte, inak budete na konci týždňa úplne vybavenie. Najzákernejší deň v týždni: Nie je to pondelok ani piatok, ale streda.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Chladné obdobie si pre Panny vyberie svoju daň. Hviezdy vám radia, aby ste sa teplejšie obliekali, inak vás čakajú dni strávené v posteli. Spln vás tiež nabáda, aby ste si nakúpili bylinkové čaje a poriadne sa prehrievali aj zvnútra. Aká bylina vám najviac pomôže? Tú si musíte vybrať intuitívne vy sami.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Znamenie Váh zažije tento týždeň poriadnu stagnáciu. Vo vašom živote je nejaký problém, ktorý vás už dlhšiu dobu trápi. V období splnu to však nevyriešite, takže sa snažte svoje myšlienky koncentrovať na niečo iné. Pomôže vám šport alebo si kúpte nejaké vtipné zábavné tričko.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.)

Škorpión by si mohol konečne na konci októbra splniť svoje sny. Nezabudnite na to, že dôležité je to, že to chcete vy a nie okolie. Dajte si pozor, aby ste sa nenechali ovplyvniť ostatnými.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.)

Strelca v období splnu v Býkovi čaká veľa práce. Resty, ktoré ste nestihli minulý týždeň sa poriadne nakopia a vám neostane nič iné, než si na ne poriadne sadnúť. Jedna zmena vám na konci týždňa zlepší deň a uvoľní od pracovnej záťaže.

KOZOROŽEC (22. 12. – 19. 1.)

Kozorožec nebude mať zrovna príjemný týždeň, pri splne sa opäť ukážu staré karmické záťaže, ktoré zatiaľ nevyriešili. Je na čase naozaj dôkladne zhodnotiť svoj partnerský život. Vyhovuje vám? Ste šťastný?

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.)

Vodnár by sa tento týždeň mal zamerať hlavne na šport, vaše telo vám nielen poďakuje, ale hlavne vďaka vyplaveným endorfínom sa budete cítiť skvele. Do obdobia splnu vstúpite s nabitou energiou, ktorú budete odovzdávať aj ďalej. Chcete vedieť, kedy svoju energiu použijete na sexuálne radovánky? Najviac si užijete cez víkend!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby by si mali dať pozor hlavne na spor so svojimi blízkymi. Je veľmi pravdepodobné, že vaše emócie budú v stredu veľmi negatívne. Snažte sa tomu predchádzať, inak sa nepekne pohádate so svojim dlhoročným kamarátom.