Toto by si mal prečítať každý z nás: dojemný list slobodnej matky: „Ďakujem ti, že si nás opustil“

Celým svetom obletel dojemný list mladej slobodnej matky, na ktorú sa otec jej dieťaťa rozhodol vykašľať hneď potom, čo mu oznámila, že je tehotná. List plný úprimných slov ľudí dojíma a zároveň im dokazuje, ako musia byť slobodné matky silné.

Autorka, ktorá napísala tento dojemný list, si síce vytrpela svoje, napriek tomu sa ale rozhodla svojmu bývalému priateľovi napísať pár slov, v ktorých mu vlastne ďakuje. Prečítajte si, čo mladá mamička napísala. Som si istá, že aj vás jej príbeh dostane.

„Ďakujem ti, že si nás opustil“
„Aj keď si sa rozhodol ma opustiť aj s naším dieťaťom, rada by som ti poďakovala. A je mi úplne jedno, či si tento list niekedy prečítaš alebo nie „ tak začína dojemný list pochádzajúci z pera mladučkej mamičky, ktorá otehotnela vo svojich 22 rokoch.

„Boli sme spolu 3 roky a ja som verila, že práve ty si ten pravý. Mala som pocit, že naša láska vydrží úplne všetko. Obdobie, v ktorom sme sa zoznámili, bolo naozaj šialené – vysoká škola, samé večierky, veľa alkoholu. Niekedy sa veľmi čudujem, že s našou nezodpovednosťou som neotehotnela už oveľa skôr. „ Píše na začiatku listu slobodná mamička malého dievčatka.

Článok pokračuje na ďalšej strane.