Tieto zemiaky valcujú internet! Nikdy predtým som ich nepiekla, ale chuť je neporovnateľná!

Tento recept na zemiaky je taký fantastický, že si ho zamiloval každý, kto ochutnal. Zemiaky sú úžasne chrumkavé, lahodné a chutné – takto som ich nikdy predtým nepiekla, ale teraz určite budem.

Celý trik spočíva v tom, že sa pečú položené v špeciálnej zmesi syra, cesnaku, korenia a soli, ktorá vytvorí na povrchu super-chrumkavú vrstvu.

Potrebujeme:
10 – 12 malých zemiakov – ideálne červených
1/4 šálky rozpusteného masla (šálka 220 ml)
strúhaný parmezán alebo iný syr
cesnaková soľ – soľ zmiešaná s cesnakovým práškom
iné korenie (podľa chuti)
Rúra prehriata na 200

Postup prípravy nájdete na nasledujúcej strane.