Rodinný priateľ objasnil, čo sa stalo Weiterovej žene: TAKTO to bolo! Z jej poslednej foto mrazí!

Posledná rozlúčka s Weiterovou ženou sa uskutočnila 20. júla v Dunajskej Lužnej. Ich rodinný priateľ Noro Meszároš sa pre Plusku rozrozprával o tom, ako sa o nešťastnej udalosti dozvedeli.

“Zomrela počas spánku. V úplnej tichosti. Otto ju našiel až nad ránom, keď už nežila. Stalo sa to včera (streda, pozn.red). Nemala žiadne zdravotné problémy. Zhodou okolností, bol som u nich na návšteve pár dní dozadu. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa malo niečo stať. Pre nás všetkých je to obrovský šok. Všetko sa to stalo v tichosti a v spánku. Zrazu. Všetci sa z toho pomaly spamätávame, je to veľmi ťažké,” hovorí Noro.

“Rodina si neželá, aby im niekto telefonoval, nebude komunikovať, chceli sme to držať v súkromí, no nešlo to. Je to pre nich veľmi ťažké,” dodáva.

“Nehnevajte sa, nedokážem o tom hovoriť, som zronený, nemám síl,” povedal Novému Času spevák. Informáciu ako prvý priniesol denník Plus 7 dní, najviac ale mrazí z faktu, že ešte pred pár dňami sa spolu manželia zabávali na oslave Ottových narodenín.

,,Včera sme mali deň otvorených dverí v rámci Otkových narodenín. Prišiel aj Noro, a tak sme sa príjemne zabávali až do nevidím,” napísala Andrea na sociálnej sieti ešte 10. júla. ,,Nič jej nebolo. Som z toho v nesmiernom šoku! Zomrela v spánku, našiel ju Otto!” opísal detaily Meszároš.

FOTOGALÉRIA: