Rakovina umiera do 42 dní: Tento rakúsky džús zachránil už 45.000 ľudí

Ingrediencie:

červená repa (50%)
mrkva (20%)
koreň zeleru (15%)
zemiak (10%)
redkvička (5%)

Príprava
Jediné, čo potrebujete urobiť, je vložiť všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťaviť ich.
Ak nemáte odšťavovač, môžete zeleninu nakrájať na menšie kúsky, rozmixovať v mixéri a prípadne pridať trocha vody, ak by to bolo kvôli obsahu vlákniny príliš husté.

Užívanie
Vypite 2 až 3 poháre o objeme 2 dcl tohto džúsu každý deň. Čiže dokopy 4 až 6 dcl džúsu na deň.

S jeho konzumáciou to príliš nepreháňajte, pite len toľko, koľko vaše telo potrebuje.

Ako džús funguje

Červená repa je veľmi bohatá na vitamíny C, B1, B2, B5, B6 a kyselinu listovú. Okrem toho má v sebe aj mnoho minerálov – draslík, fosfor, horčík, vápnik, sodík, železo, zinok.
Považuje sa za jednu z najzdravších zelenín. Jej červená farba pochádza z fialových pigmentov známych ako betakyaníny.
Mnohé štúdie potvrdili, že červená repa je extrémne prínosná pri liečbe leukémie, ale aj ostatných druhoch rakoviny.
Má tiež vysoký podiel betaínu, ktorý má silné protirakovinové účinky. Je aj silným protizápalovým, antioxidačným a detoxikačným prostriedkom.

V jednej štúdii dokonca až 100% testovaných subjektov chorých na rakovinu malo pozitívnu odozvu na liečbu pomocou červenej repy.

Okrem červenej repy džús obsahuje aj ďalšie extrémne zdravé druhy zeleniny ako mrkva, zemiak, zeler či radkvička, ktoré vykazujú vlastné účinky na rakovinu.

Dokopy tak tvoria extrémne silný protirakovinový liek.