Tiež nosíte na ruke červený, modrý alebo žltý náramok? Viete čo znamenajú? Takto vás ochránia…

Smaragdová
Všetky odtiene zelenej farby sú veľmi čisté a prirodzené. Čerpajú silu z prírody a nesú len dobrú energiu. Smaragdový odtieň nie je výnimkou.

Pomocou takejto nitky na ruke sa môžete chrániť pred podvodmi a zlodejmi a tiež zlepšiť svoju finančnú situáciu. Vytvorí sa okolo vás pokojná atmosféra, ktorá vám pomôže pri riešení vážnych problémov. Ak máte pred sebou náročný rozhovor, vyberte si náramok s tmavozeleným odtieňom.

Červená


Táto farba čerpá svoju energiu zo Slnka. Nesie v sebe ušľachtilosť a ambície, stimuluje všetky zmysly a pomáha lepšie komunikovať s ostatnými. Takúto šnúrku by mal mať každý! Určite vám prinesie šťastie a ochráni vás pred mnohými chorobami.

Ružová
Magické vlastnosti tohto náramku objavila Kráľovná zo Sáby, ktorá bola známa svojou múdrosťou a krásou. Je vhodnejšia pre ženy, pretože zvyšuje ich energetické toky a predstavuje aj vhodný talizman lásky.

Žltá

Rovnako ako oranžová aj žltá je to farba Slnka. Táto farba je spojená s kreativitou, pomáha pri hľadaní inšpirácie a pri nových začiatkoch. Náramok žltej farby by mali nosiť študenti, ľudia tvorivých profesií, ako aj čarodejnice a senzibili. Dokáže vás ochrániť pred urieknutím ale aj zlou negatívnou energiou.

Modrá
Ak hľadáte šťastie – modrá šnúrka je pre vás tá pravá. Vhodná je aj pre podnikateľov, pretože prináša úspech a schopnosť byť nezávislý. Spolu s tým k vám priťahuje šťastie, čo pomôže prekonať vašu konkurenciu nielen v práci. Človek sa ľahko začne zameriavať na dôležité veci, dáva svojmu životu harmóniu a pokoj. Modrá niť môže napomôcť pri rozvíjaní intuíciie.

Belasá
Belasá farba je symbolom oblohy. Predstavuje šľachetnosť a čistotu. Náramok je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú odpoveď na dôležité otázky života a potrebujú dobrú radu. Pomôže im nájsť duchovného učiteľa, vyriešiť dôležité problémy a prekonať všetky obavy.

Biela
Táto šnúrka je potrebná pre ľudí začínajúcich nový život. Ak ste pocítili stratu milovaného človeka, toto vám pomôže. Biely náramok si obľúbia aj študenti, pretože dokáže obnoviť záujem o učenie sa.

Čierna

Väčšina ľudí spája túto farbu s niečím negatívnym, no symbolizuje aj niečo iné. Zabezpečí vám pokoj a dôveru či už samého v seba alebo dôveru ostatných ľudí k vám. Ak svoje emócie neovládate práve najlepšie, tento talizman je pre vás ako stvorený.

Teraz už viete, prečo niektorí ľudia nosia na zápästí farebné šnúrky či náramky a aká farba by bola pre vás najvhodnejšia. Nemenej efektívne je kombinácia viacerých rôznych farieb.

Kombinácia bielej a červenej farby chráni človeka pred fyzickými zraneniami. Takýto náramok bude užitočný aj pre tých, ktorých zamestnanie je považované za rizikové, napríklad hasiči alebo baníci.

Biela a čierna niť je symbolom porozumenia a múdrosti. Nevyhnutný talizman pre žiakov a študentov.

Červené a zelené nitky prinesú do vášho života lásku. Ak máte takúto farebnú kombináciu, pomôže vám zbaviť sa žiarlivosti a tiež chrániť pred urieknutím a zlou energiou. Dobré slúžia aj na ochranu detí.

Všetko, čo potrebujete, je vždy niekde blízko vás: úspech, šťastie a bohatstvo. Hlavná vec je prilákať to k sebe a vďaka tomuto článku viete, že nielen červená šnúrka môže slúžiť ako dobrý talizman.