Idol († 53) slovenských žien umieral v ukrutných bolestiach: Zabil ho chlast. Pil tajne

Herec Vladimír Durdík ml. († 53) bol charizmatický a talentovaný umelec, ktorého ženy priam zbožňovali. Bol to bohém a veľmi rád sa zabával. Prischla mu prezývka „Mamičkin najkrajší” ako reakcia na seriál Miesto v dome, kde hral mladého doktora. Jemu však doktori v jeho trápení pomôcť nedokázali.

Nedal si povedať! Pri mene Vladimír Durdík ml. († 53) si každý vybaví charizmatického a talentovaného slovenského herca, ktorého ženy priamo zbožňovali, bohužiaľ mal slabosť na alkohol, ktorý sa pričinil o to, že zo sveta odišiel príliš skoro…

Vladmir Durdík ml. sa narodil v roku 1949 v Smižanoch. K herectvu mal blízko vďaka svojmu otcovi, po ktorom zdedil nielen meno, ale aj talent. Hoci zvažoval, že bude novinárom, nakoniec študoval herectvo na VŠMU. Začínal v divadle v Košiciach, potom hosťoval na Novej scéne až nakoniec dostal angažmán v Slovenskom národnom divadle.

Štyri roky pôsobil v Štátnom divadle v Košiciach, kde vynikol v postave Valéra v Tartuffovi. Potom sa rozhodol presťahovať do Bratislavy a stal sa členom Slovenského národného divadla.

Článok pokračuje na ďalšej strane.