Tento muž má 52 rokov. Jeho vzhľad pripomína akoby mal o 20-30 rokov menej. Prezradil tajomstvo mladistvého vzhľadu!

Hovorí sa, že vek je len číslo. A čoraz viac ľudí dokazuje, že je to naozaj pravda. Dôkazom jej aj tento 52-ročný muž, ktorému by ste určite netipovali viac ako 30 rokov. Je úplne bez vrásky a s dokonalou postavou. Aké je jeho tajomstvo?

Chuando Tan pochádza zo Singapuru. Pracuje ako fotograf. Okrem toho, že fotí svojich klientov, veľmi rád fotí aj seba. Nie je sa čomu diviť. Mať 52 rokov a vyzerať ako on je naozaj veľká vec. Ľudia ho prirovnávajú k Dorianovi Greyovi, ktorý nestarol, ale práve naopak. Bol čoraz mladší a mladší.

Chuando pracoval v 80.rokoch ako manekýn a fotomodel. V 90.rokoch to skúsil s popovým spevom. Neskôr, keď mu nevyšla spevácka kariéra, rozhodol sa byť fotografom. Jeho fotografie sa stávali čím ďalej tým viac populárnejšie a ľuďom sa páčili. O to viac, keď začal uverejňovať fotografie, na ktorých bol on sám.

Kamarát mu odporučil, aby si založil účet na Instagrame. Chuando sa nechal presvedčiť a pravidelne tam zverejňoval svoju prácu. Okrem iného aj svoje fotografie. Používatelia si však všimli, že na svoj vek vôbec nevyzerá. Po všetkých zvedavých otázkach sa teda rozhodol prezradiť všetkým to, ako žije.

Článok pokračuje na ďalšej strane.