Pamätáte sa na nenápadnú superstaristku Lenku Kvakovú? Dnes ju nespoznáte: Radikálna ZMENA! Je z nej peroxidová megašupa!

Tak tomu hovoríme premena desaťročia! Z nenápadnej účastníčky SuperStar sa stala extravagantná blondína, ktorá sa na sociálnych sieťach rada ukazuje. Spomínate si ešte na Lenku Kvakovú z druhej série?

V roku 2006 sa vedľa samotného víťaza SuperStar 2 Peťa Cmoríka či Barbory Balúchovej alebo Peťa Bažíka predstavila aj nenápadná východniarka Lenka Kvaková. V tom čase pôsobila doslova ako sivá myška, za ktorou by ste sa na ulici neotočili ani vy, ani váš muž. To už sa však nedá tvrdiť pri jej súčasnej vizáži.

Odvtedy nebolo o rodáčke z východu počuť a jediný mediálny záujem vzbudila vzťahom so známym hudobníkom Pavlom Antušom zo skupiny Drišľak, s ktorým má aj spoločné dieťa. Hudobne sa však stiahla do ústrania a opustila svet šoubiznisu. O to väčší šok ale dostanete, keď uvidíte najnovšie fotky niekdajšej superstaristky.

Po šedej myške nie je ani stopy a z Lenky sa stala blonďavá dračica s ladnými krivkami, našpúlenými perami a peroxidovými vlasmi.

Článok pokračuje na ďalšej strane.