Boris Kollár prirovnáva očkovanie k holokaustu. Inštitút ľudských práv podal na Borisa trestné oznámenie!

Hlava strany Sme rodina v rozhovore nevedel priamo povedať, čo by mala vláda spraviť v aktuálnej situácii, keďže je ochota očkovať sa veľmi nízka. Ako uviedol, on sám sa zaočkovať dal, no nechce nikoho do očkovania nahovárať.

Pripomenul, že by bolo dobré ľudí presviedčať edukáciou a silnou mediálnou kampaňou. Kollár súhlasí s finančnou motiváciou a lotériou. Nevylučuje ani to, že vláda rozmýšľa nad prijatím zákona, ktorý rozhodne, že pri návrate do čiernej fázy a zatvorení prevádzok budú mať výnimku očkovaní dvomi dávkami a ľudia s PCR testom. Ten by však musel byť zadarmo.

Kollárovi neprekáža ani to, že by sa zaočkovaní skladali na testy nezaočkovaným. Boris Kollár rázne odmietol postoj francúzskeho prezidenta Macrona, ktorý zavádza povinné očkovanie.

Mimovládna organizácia Inštitút ľudských práv (IĽP) dnes podala na Generálnej prokuratúre trestné oznámenie na predsedu parlamentu Borisa Kollára.

Predmetom trestného oznámenia je Kollárov výrok “My tuná vytvárame dve kategórie ľudí, to už sme tu raz mali, tí, čo nosili žlté hviezdy a tí, čo nenosili”, ktorý zaznel v novinovom rozhovore v súvislosti s protikoronovými opatreniami.

Čo si o tom myslíte ?