Tento recept mám od kamošky z Čiech a celá rodina sa ho nevieme dojesť: Zapečený BRAMBORÁK v rúre

Tiež vám niekedy dojde inšpirácia a neviete čo uvariť? Presne takto to bolo aj u mňa až kým mi kamoška zo susedných Čiech nedala tento skvelý recept. Tak som to urobila oveľa jednoduchšie.

Vybrala som pekáč, vymastila ho poriadne olejom a navrstvila zemiakové cesto.

Šupla som to do rúry a nechala zapiecť. Veľký bramborák bol na svete, k tomu už len pohár mlieka a už len hladných ľudí 🙂

Suroviny
6 ks nastruhaných zemiakov
2 stružky česneku
3 lyžice smotany prípadne mlieka
1 lyžica hladkej múky
1 ks vajce
100g údenina podľa chuti
podľa chuti soľ, korenie

Postup prípravy nájdete na ďalšej strane…