5 Kg dole za 10 dní? Ide to. Skúste túto celosvetovo uznávanú diétu od známej ruskej dietologičky!

1.-3. deň

Prvé tri dni konzumujte ryžu.

Ráno si dôkladne umyte 250 g ryže, ktorá bola namočená cez noc vo vode. Zalejte ju vriacou vodou v pomere 1: 2 a varte 15 min.

Výsledné množstvo uvarenej ryže si rozdeľte na 6 rovných dielov, ktoré budete počas dňa jesť. Posledné jedlo by ste mali zjesť do 20:00 hod.

Margita odporúča si do ryže pridať aj 3 PL medu a vypiť aspoň 2,5 litra čistej vody.

4.-6. deň

Nasledujúce 3 dni by sa vaša strava mala skladať iba z kuracieho mäsa. 1,2kg kuracieho mäsa si pripravte na pare a mäso opatrne oddeľte od kostí. Rozdeľte kúsky mäsa na 6 rovných porcií, ktoré tiež vždy konzumujte najneskôr do 20:00 hod. Med do týchto troch dní nie je zahrnutý, ale väčšie množstvo vody je nutnosťou.

7.-10. deň

Po 3 dňoch jedenia kuracieho mäsa prichádza na rad zelenina. Zvyšné 4 dni budú pozostávať z 500 g varenej alebo dusenej zeleniny a 500 g čerstvej zeleniny. Všetko opäť rozdeľte na 6 porcií a konzumujte najneskôr do 20:00 hod

Med môžete pridať do vody, ktorú si tiež v požadovanom množstve dajte ako predtým. Hlavný bonus – Zelený čaj, ktorý môžete piť v rôznych množstvách, ale pozor, nezabúdajte, že odvodňuje.

Diéta nie je vhodná pre ľudí, ktorí sú zvyknutí jesť čokoľvek a zrazu sa rozhodli, že prejdú na 10 denný režim.

Výsledkom budú negatívne dopady na organizmus, čo im určite pri zhadzovaní kilogramov nepomôže.

Táto diéta je naopak vhodná pre tých, ktorí svoje stravovacie návyky upravili a chcú proces chudnutia o niečo urýchliť, napríklad pred dôležitou udalosťou.