Podmienkou svadobného daru bolo, že sa otvorí po prvej hádke. Po 9 rokoch ho rozbalili a obaja plakali

Štandardom svadobných darov sú dnes peniaze. Nutné ale povedať, že mnohí svadobčania si dajú záležať a vymyslia dar, ktorý bude úplne unikátny a netradičný.

Práve takýto dostal pár z nášho príbehu. To preto, že podmienkou daného daru bolo to, že ho musia otvoriť až po prvej veľkej hádke. Keď boli drobné nezhody, nebol to dôvod k jeho otvoreniu. Aj keď im vŕtalo hlavou, čo je dnu, ctili sľub aj odkaz na samotnom dare.

Čakali 9 rokov
Že ide o naozaj ideálny pár, to jasne dokladá fakt, ako dlho na daný dar vlastne čakali. Keď sa pozrieme na dátum, tak čakali dlhých 9 rokov. To znamená, že prvá naozaj veľká hádka sa odohrala až po 9 rokoch ich vzťahu. Takto dlho mali dar schovaný a takto dlho ho mali tiež neotvorený. Ten, čo im ho dal ani nemohol uveriť, že sa tak dlho nehádali a že sú toľko spokojní.

Často váhali
Treba povedať, že aj keď páru ostal nerozbalený dar tak dlho, tak sa niekoľko drobných nezhôd našlo. To je vo vzťahu úplne normálne. A tak darček radšej nechali byť, pretože si zároveň hovorili, že daná situácia ešte nie je tak zlá.

Článok pokračuje na druhej strane.