Pamätáte na smutného DJ Andreja z Mama, ožeň ma? Odpadnete, ako teraz vyzerá!

Fanúšikovia zoznamovacej šou Mama, ožeň ma si iste pamätajú na smutného DJ Andreja, ktorý sa dlho vyrovnával so stratou priateľky a ani pred televíznymi kamerami nemal šťastiu na tú pravú. Odvtedy však nastali veľké zmeny, a dokonca sa zasnúbil! 

Na niektoré televízne postavičky sa jednoducho zabudnúť nedá! Do tejto skupiny patrí aj Andrej z Michaloviec, ktorý v roku 2013 nadväzoval vzťahy so ženami pred celým Slovenskom.

V roku 2013 zaujal elektrikár a programátor Andrej celé Slovensko, len nie svoje dve nápadníčky Vierku a Mišku. „Som výborný v posteli. Viem, aký som. Jedna moja bývalka mi to dokonca povedala. Nebaví ma 69 a Kámasútra, 69 je blbosť a navyše je to hnusné. A Kámasútra, vždy ma z toho bolia nohy. Chalan sa pri tom namaká a mám z toho poriadnu svalovicu,“ dodáva v najslávnejších výrokoch, ktorými bavil divákov pri televíznych obrazovkách.

Zdá sa ale, že krátko po odvysielaní relácie v roku 2013 sa aj na technicky založeného mladého muža usmialo šťastie a našiel si partnerku Lenku, ktorá z neho urobila šťastného otecka. Na sociálnej sieti sa pritom nedávno pochválil čerstvými zásnubami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.