Aneta Parišková po boji s rakovinou urobila veľký krok. Odsťahovala sa zo Slovenska!

Manžel Anety Pariškovej žije v Amerike už dlhých tridsať rokov a vyrastajú tam aj jeho dve dcérky, Lejka a Lilka. Obľúbená Joj-kárska moderátorka sa tak rozlúčila s priateľmi, vrátane dlhoročnej kamarátky Zlaticie, a vyrazila do USA, kde má s partnerom a synmi druhý domov: “Sviatky sme strávili už na Floride,” povedala v rozhovore pre Báječnú ženu Aneta.

„V uzavretých priestoroch som za posledný rok strávila až priveľa času – doma, v nemocnici, s rúškom či respirátorom na tvári. Chýba mi čerstvý vzduch, kyslík… Teším sa z každého voľného nádychu a výdychu. Takže v súčasnosti ma leňošenie doma vôbec neláka. Naopak, túžim sa hýbať a voľne dýchať. Jednoducho žiť,“ priznala v rozhovore pre Báječnú ženu, v ktorom prezradila, že štartuje novú etapu v slnečnom Orlande. V Amerike už rodinka strávila aj veľkonočné sviatky.

Osudom skúšaná blondínka tak prežíva novú životnú kapitolu a po zatvorení svojej škôlky a po úspešnom prekonaní rakoviny môže konečne pokojne dýchať. Vyhraté však, ako tvrdí, zatiaľ nemá a šampanské bude búchať až dva roky po vyliečení, nakoľko sa diagnóza zákerného ochorenia môže vrátiť.

Aneta sa však teraz môže na niekoľko mesiacov v Amerike naplno sústrediť na manžela Mirka a troch synov. Daniel, Nathan a Gabriel momentálne študujú za veľkou mlákou, a zároveň posielajú vyplnené zadania aj do slovenskej školy. Okrem toho namiesto respirátorov vetrajú bicykle, športujú a behajú po okolí.

K zmene prostredia určite dopomohol fakt, že moderátorkin manžel žije a pracuje v USA už takmer tridsať rokov. ,,Akurát sme sa rozhodli presťahovať z Kalifornie na Floridu,” upresnila známa mamička, ktorá sa teší z toho, že sa po stresujúcom období konečne rozptýlia i jej traja synovia.

,,Je mi ľúto, že deti zrazu začali tráviť priveľa času pri počítači a prichádzajú o normálne sociálne kontakty, o normálny školský život. Chalani boli zvyknutí každý deň športovať. Zrazu uviazli v trojizbovom byte bez balkóna. Navyše, ja som s nimi zo zdravotných dôvodov nemohla chodiť von. Bolo mi ich veľmi ľúto. Aj preto sme sa nakoniec s Mirkom rozhodli, že ich zoberieme na Floridu. Chodia tu do školy, zároveň si doma robia zadania pre slovenskú školu. Každý deň športujú, bicyklujú sa, behajú po vonku,“ Aneta priblížila život Daniela, Nathana a Gabriela za veľkou mlákou, kde sú očividne všetci šťastní a spokojní.

Anete a jej rodine prajeme príjemné zotavovanie!

FOTOGALÉRIA: