Slovenka poslala drsný odkaz dôchodcom v MHD: Status na facebooku prevalcoval internet!

Bratislavskej slečne, ktorá tak, ako mnohí z nás deň čo deň využíva na prepravu po meste bratislavskú MHD doslova praskli nervy a svojim statusom prevalcovala internet.

Slovenka sa totižto obula priamo do našich serniorov, ktorým sa pomerne ostrými slovami pokúsila vysvetliť, že pochádzajú zo spomalenej doby, ktorá dávno zapadla prachom, že mladí ľudia to majú dnes omnoho ťažšie a v podstate aj to, že má minimálne rovnaké, ak nie väčšie právo, ako oni… v autobuse sedieť!

V šiestich bodoch jasne vyjadrila čo ju štve na dnešných senioroch. Treba si však aj všimnúť, niekoľko pekných myšlienok, ktoré sa jej podarilo zachytiť. Reakcie na jej vyznanie však na seba nenechali dlho čakať a okrem stoviek lajkov sa na ňu zvalila aj spŕška kritiky. Svoj názor si však urobte sami. Jej status uverejňujeme v plnom znení bez úpravy.

Otvorený dopis dôchodcom z MHD:
Vazeni stari ludia….
Nakolko este nemam dost fin. prostriedkov aby som si vyvazala svoju prdel autom, chodim autobusmi v ktorych som si vypocula uz dost vela vasich dialogov ale castejsie monologov.
Chcem Vas poprosit:

Článok pokračuje na ďalšej strane.