Petra Vlhová ukázala frajera: Zamilovaná je do tohto nabúchaného fitness trénera!

Petra Vlhová zabezpečila krajine, sebe a svojmu top tímu jednu z naväčších výhier v histórií krajiny. 25-ročná rodáčka z Liptovského Mikuláša získala ako vôbec prvá Slovenka veľký krištáľový glóbus za celkové víťazstvo vo Svetovom pohári.

„Potrebujem možno týždeň, dva, či mesiac, aby som si uvedomila, čo som dokázala,“ vravela Vlhová v rozhovore pre FIS krátko po pretekoch.

„Sezóna bola náročná a veľmi dlhá. Počas nej som bola raz hore a raz dolu. Mojim hlavným cieľom bol veľký glóbus a urobila som všetko, aby som ho získala. Nebolo jednoduché pre mňa stále meniť lyže, po slalome trénovať zjazd a super G.

Bola to náročná skúsenosť, ale sme všetci veľmi šťastní, celý tím, pretože je to prelomový moment pre mňa, ale aj pre našu krajinu. Bola to úchvatná sezóna,“ dodala Slovenka.

Petra má rozhodne čo oslavovať! Parťáka na popíjanie šampanského však hľadať nemusí, jeden pri nej totiž stojí už celé tri roky. “Môj najlepší parťák, moja najväčšia láska, moja podpora a hlavne môj najúžasnejší muž na svete,” píše zamilovaná Petra k fotografii s partnerom. “Ku šťastiu chýba niekedy veľmi málo. Stačí pár zemiakov, nejaké vody, môj Miško a som šťastná ako nikdy pred tým.”

FOTOGALÉRIA: