Neuveriteľná premena Jasminy Alagič: Zo škaredého káčatka sa stala nádherná žena!

Kamarátka Jasminy Alagič  prekvapila takmer všetkých fanúšikov, keď zverejnila fotku s moderátorkou, ktorá je niekoľko rokov stará.

Jasmina na nej nevyzerá tak pôvabne ako v súčasnosti. Na snímke môžete jasne vidieť, že do terajšej podoby musela prejsť poriadny kus cesty.

Jasmina Alagič patrí jednoznačne medzi najpôvabnejšie slovenské moderátorky.

Pamätáme si ju hlavne z poslednej rady speváckej reality šou SuperStar, ktorú moderovala po boku Leoša Mareša. Do tej doby o mladučkej Jasmine takmer nikto nevedel.

Teda až do tej chvíle, než prasklo, že je láskou Rytmusa. V súčasnej dobe Jasmina a Rytmus prežívajú jedno zo svojich najkrajších období v živote.

Patrik Rytmus Vrbovský sa vyjadril, že prežíva asi najkrajšie a najzmysluplnejšie obdobie svojho života. A dáva to aj z času načas najavo – slovom aj zábermi na sociálnej sieti, z ktorých je jasné, že je šťastný a zmenili sa mu hodnoty. „Najviac na živote milujem to, že dáva každému rovnako šancu ho pochopiť, alebo ignorovať ho,“ vyznal sa nedávno a poďakoval životu za všetky lekcie, ktoré mu uštedril a ešte aj zrejme uštedrí. Hlavné ale je, že mu osud priniesol do života Jasminu a syna Sanela.

Článok pokračuje na ďalšej strane.