Obrovské poníženie: Muž sa po rande tejto žene neozval. Napísal jej dôvody prečo!

Britka Kimberley si dohodla rande  cez Tinder s chalanom menom Luke. Schôdzka však neprebehla podľa predstáv nápadníka a ten sa tak na rovné tri mesiace odmlčal. Až po tak dlhom čase mladej dievčine poslal Luke dôvody, prečo sa rozhodol viac ju nekontaktovať. Tá zostala v nemom úžase!

S cieľom nájsť si lásku si Kimberley nainštalovala známu to apku Tinder, ktorá ľuďom pomáha v hľadaní spriaznenej duše. Po tom, ako si s istým chlapíkom vymenila pár správ, si dvojica dohodla rande.

Hoci sa zo začiatku zdalo, že je všetko v poriadku, situácia sa zrazu zvrtla. Keď sa dvojica stretla naživo, chalan zahodil masku z internetu a medzi dvojicou začalo panovať dusno. Luke začal byť podľa slov 24 ročnej dievčiny drzý, mal neprimerané narážky na jej vzhľad a z veľkej lásky tak vzišlo.

Chlapec sa Kimberley na večeri arogantne opýtal, či neuvažuje o plastickej operácii. Nakoniec sa ale urazil on, a to po tom, čo sa slečna ponúkla, že zaplatí účet. Z priebehu stretnutia bolo síce obom jasné, že z toho láska nebude, avšak to, čo nasledovalo tri mesiace po rande, by sa Angličanke ani neprisnilo. Jej bývalý obdivovateľ jej totiž poslal poriadne ostrý list.

Článok pokračuje na ďalšej strane…