Odteraz si neveru poriadne rozmyslíte! Toto sú najhoršie pomsty, ktoré kedy ženy mužom za neveru urobili!

Nevera je bohužiaľ v dnešnej dobe „naozaj obľúbená“. Je to však úplne škaredá vec, ktorej sa môže dopustiť len ten najväčší sebec. Samozrejme chápeme, ak je človek vo vzťahu nespokojný alebo ho priťahuje niekto iný, má pravdepodobne potrebu zo vzťahu utekať.

Ale prečo práve formou nevery? Na každého neverníka raz dôjde a často ho čaká naozaj krutý trest. Ako krutý bude, záleží na tom, ako krutá je priateľka, ktorú podviedol.

Nevera často končí rozchodom či rozvodom, avšak to sú zrovna tie najlepšie varianty. My sa dnes spoločne pozrieme na najhoršie pomsty, ktoré kedy ženy za neveru urobili.

Kastrácia
Začneme rovno tou najhoršou pomstou. Áno, znie celkom neuveriteľne, ale ženy sú naozaj schopné tento typ pomsty urobiť. Napríklad v roku 1993 Lorena Bobbit odrezala penis jej priateľovi za to, že ju podvádzal. Nebol to prvý takýto prípad, avšak bol jeden z prvých mediálne zverejnených. Od tej doby je táto pomsta čím ďalej viac populárnejšia. V januári 2015 v New Yorku jedna čínska žena odrezala penis svojmu manželovi dokonca dvakrát. Raz doma a druhýkrát v nemocnici po prišití jeho nádobíčka.

Článok pokračuje na ďalšej strane.