Štefan Harabin sa objavil na Lučanského pohrebe bez rúška aj testu: Teraz prezradil, ako sa mu to podarilo!

Harabin sa svojím „úspechom“ pochválil ďalším popieračom pandémie na sociálnej sieti. Neúspešný kandidát na prezidenta tvrdí, že ho do obce hliadky pustili bez kontroly, pretože v okrese Poprad v minulosti ako sudca pôsobil a tamojší policajti vedia, že „nikdy neporušil zákon“.

Šíriteľ dezinformácií zároveň tvrdí, že hliadky polície „poznajú platný právny stav a sú si vedomé toho, že v služobnej prísahe deklarovali povinnosť dodržiavať Ústavu a zákony a nie svojvoľné vyhlášky úradníkov.“

Štefan Harabin zverejnil tieto informácie na svojej facebookovej stránke, ich pravdivosť nikto nepotvrdil. Zverejnil aj video, v ktorom podáva rodine ruky, rúško nasadené nemá.

“Národ a občania, ktorý si nevážia symboly štátu, riskujú stratu štátnosti, resp. jeho suverenity. Aj o tom bola posledná rozlúčka s generálom Lučanským. Na sociálnych sieťach sa veľmi často objavuje otázka ako som sa dostal na pohreb bez testu, očkovania a bez rúška. Na to je jednoduchá odpoveď.

V okrese Poprad som skoro desať rokov pojednával ako trestný sudca. Nikdy som neporušil zákon. Policajti aj popradskí to jednoducho vedia. Tri policajné hliadky cez ktoré som prešiel, na rozdiel od Kovařika, poznajú platný právny stav a sú si vedomí toho, že v služobnej prísahe deklarovali povinnosť dodržiavať Ústavu a zákony a nie svojvoľné vyhlášky úradníkov,” píše Harabin na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti.