Cibulková vyráža dych: Prednostne zaočkovaná sa a hlási do prvej línie!

Čerstvá mamina na sociálnych sieťach priznala, že rozhodne nechcela nikoho predbehnúť, vraj sa len náhodne informovala o možnosti očkovania. K incidentu sa vyjadril aj premiér Matovič, úspešnou sa stala aj paródia známej Slovenky.

Ministerstvo zdravotníctva dokonca ponúklo prednostne zaočkovanej celebrite možnosť práce na COVIDovom oddelení, jej reakcia na seba nenechala dlho čakať.

Hoci sa blondínka už viackrát ospravedlnila, nestačilo to. Ľudia žiadali, aby svoju úprimnú ľútosť pretavila do návštevy ohrozenej nemocnice a stala sa aktívnou súčasťou boja proti pandémii. Kto nepočítal s tým, že sa neuveriteľné môže stať realitou, možno mu teraz padne sánka.

Dominika skutočne v tejto šľachetnej záležitosti kontaktovala ministerstvo zdravotníctva a prihlásila sa ako dobrovoľníčka do takzvanej prvej línie. Zároveň sa pokúsila uviesť na pravú mieru aj šíriace sa obvinenia o tom, že si dôkladne neplní povinnosť odvádzania zdravotných odvodov do poisťovne. Celé vyjadrenie Dominiky Cibulkovej ohľadne očkovania, dobrovoľnej pomoci a platenia poplatkov si môžete prečítať nižšie.