Víkendový horoskop: Barani sa predvedú v posteli, Levy budú krotiť svojich partnerov

Tento oktobrový víkend bude plný prekvapení! Niektorí ľudia si budú ujasňovať svoje vášne a nálady. A u niektorých dôjde k búrlivej výmene názorov.

Práve Býci budú musieť všeličo prehryznúť. Čo čaká ostatné znamenia? A aký víkend vám predurčujú hviezdy? To sa dozviete v našom víkendovom HOROSKOPE!

BARAN (21. 3. – 20. 4.)
Milí Barani, do vašich víkendových plánov sa vám pripletie nepozvaný hosť. Jeho návšteva vás však poteší. Sobotu večer strávite so svojou drahou polovičkou a bude to veľmi divoké.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)
Vyskúšajte na sebe popracovať, vo veľa veciach máte sklz. To vám váš miláčik nedaruje. Skúste sa s ním pohovoriť. Všeličo budete musieť prekusnúť, ale náladu si zlepšíte pri sobotňajšom stretnutí s priateľmi.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)
Tento víkend by ste si mali urobiť čas na vašich blízkych. Radi vás uvidia a dajú vám nový impulz do života. Vaša spriaznená duša vám práve nedáva tú energiu, ktorú potrebujete.

RAK (22. 6. – 22. 7.)
Milé račiky, svoj nový objav si rozhodne nenecháte len tak utiecť. Svojím správaním prekračujete svoje hranice. Vo svojom partnerskom súžití odhalíte pravdu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.