ŠOK: Farmársky pár ohlásil KONIEC! TOTO je dôvod a otvorená spoveď o ROZCHODE!

Niekoľko fanúšikov si v posledných týždňoch všimlo, že Sára s Erikom nepridávajú žiadne spoločné instagramové príbehy, netrávia spolu čas a obaja si žijú svoj vlastný život. Na silvestrovskej oslave v spoločnosti ostatných farmárov sa pochybnosti stratili, avšak temperamentný východniar šokoval svojím úprimným vyjadrením na sociálnej sieti.

Tvrdí, že dôvodom rozchodu je predovšetkým diaľka a zistenie, že každý z nich sa venuje rozdielnym témam a veciam. Dodáva ale, že sú stále v kontakte, aj keď, už iba ako kamaráti.

“Sárka a ja sme spolu prežili od Farmy 12 nádherné životné obdobie, počas ktorého sme stihli zažiť veľa pekných chvíľ a spoločných okamihov. No zažili sme aj veľmi ťažké chvíle, nie tie finančné, skôr tie psychické,” prezradil Erik a dodal, že ich to však oboch posunulo vpred. Zároveň ale priznal, že rozchod bol po ukončení Farmy nevyhnutný predovšetkým z dôvodu diaľky medzi milencami.

“Výhry a prehry sú súčasťou životného cyklu každého z nás. Nech už sa práve nachádzate v akejkoľvek fáze, nezabúdajte že za všetkým je nejaký dôvod, hlbšia myšlienka. Jedného dňa sa budete s radosťou pozerať späť na zlé obdobia svojho života, lebo práve počas nich sa formovalo to, čo môžete dnes označiť za vašu osobu,” píše v príspevku.