Plačková si nechala prerobiť celú tvár za 33 000 eur! Zuzana veď vyzeráš ako živý KEN!

Plačková umožnila svojim fanúšikom a kamarátom, aby jej posielali otázky na všetko, čo ich o nej zaujíma. Medzi nimi nechýbali ani dotazy na jej plastiku, ktorú podstúpila minulý týždeň na klinike v Kyjeve.

Zuza si dala urobiť nos, pery aj celú tvár.“Robili mi rekonštrukciu nosa, ale hlavne mi konečne vyrovnal a spriechodnil prepážky, lebo má to trápilo už veľmi dlho, no nikto doteraz mi to pri plastike nosa neurobil! Taktiež som sa zbavila dvojitej brady, tuku v lícach, rozpustenie kyseliny hyalurónovej v perách a na záver výplň mimických vrások vlastným tukom,“ opísala v stredu večer na svojom Instagrame Plačková.

Teraz, niekoľko dní po operácii, sa Zuzana rozhodla konečne ukázať svoju novú podobu svetu. So zdvihnutým noštekom a maličkou bradou síce nápadne pripomína inú hviezdičku – Živú Barbie Jessicu Alves, ktorá bola kedysi známa ako Živý Ken – tento look však zatiaľ nie je finálny.

Zuzaninu tvár totiž ešte stále pokrýva pomerne výrazný pooperačný opuch, ktorý by mal ale do mesiaca úplne ustúpiť. Až potom sa nám influencerka konečne bude môcť v plnej kráse pochváliť skutočným výsledkom nákladnej a rozsiahlej plastickej operácie!

 

FOTOGALÉRIA: