Matovičova sestra opäť ŠOKUJE: Schytalo to celé OĽaNO. Môžete sa hanbiť!

Takto sa nedávno nechala počuť:
“Bulvár včera objavil aj senzáciu, že som vraj podporovala Harabina za prezidenta. No a čo? Je slobodná voľba. Som Slovenka, kresťanka, tak logicky nebudem podporovať nejakého ultra – liberála. Pána Harabina som podporovala v prezidentskej kandidatúre. Slušne sa ma opýtal, či by som nemohla občas dohliadnuť na jeho skupinu, súhlasila som a stala som sa tam jedným z moderátorov,” napísala s tým, že aktivita trvala len do prezidentských volieb v marci 2019.

Sympatie k Štefanovi Harabinovi však aj naďalej pretrvávajú: “Pána Harabina si vážim za jeho výnimočné právne vedomosti a preto, lebo ako jeden z mála je za Priamu demokraciu, teda aby ľudia mohli mať v rukách väčšiu moc než ju majú teraz 1 krát za 4 roky pri voľbách,” vysvetľuje. Aj samotný Harabin potvrdil pre Plus JEDEN DEŇ, že s Matovičovou sestrou spolupracoval. “Bola seriózna v tom smere, že bola skutočne akčná, pracovitá a sršalo z nej presvedčenie tých názorov, ktoré hlásam ja,” pochvaľuje si. Napokon prezradil aj to, že Zuzana ho dokonca volila aj v parlamentných voľbách: “Ona nakoniec podporovala aj stranu Vlasť v parlamentných voľbách,” dodáva.

Zuzana tvrdí, že stojí na strane obyčajných ľudí, hnutie Obyčajní ľudia jej však nie je po vôli. „Dokedy sa budú vraj „Obyčajní ľudia“ – poslanci a ministri s platom 5 000 – 6 000 € vyvyšovať nad naozaj obyčajných ľudí s platom 500 € a hovoriť o nich, že sú luza a opice? To ste sa tam, vážení Obyčajní politici, už všetci odtrhli z reťaze?“ pýta sa premiérova sestra, ktorá naráža na ministra obrany Jaroslava Naďa z OĽaNO.

Ten totiž nazval tých, ktorí sa zúčastnili utorkového protivládneho protestu, opicami. Viacerí ho vyzvali, aby sa za svoje slová ospravedlnil, on to však neurobil. Namiesto toho tvrdil, že urážky adresoval výtržníkom, ktorí na protestoch zranili policajtov a vešali sa na bránu Úradu vlády. Matovičova sestra odkazuje OĽaNO, že ľudia potrebujú pochopenie a nie „primitívne posmešky, a ponižovanie“ a vraj sa môžu hanbiť.