Právnik Britney Spears: Speváčka je mentálne v komatickom stave!

Podľa informácii portálu TMZ.com za to môže zlý psychický stav speváčky, ktorý právnik dokonca prirovnal ku komatickému stavu.

Fanúšikovia sa stále viac znepokojujú nad skutočným osudom ich obľúbenej speváčky a tajnosti okolo jej osoby dávajú ľudom priestor na rôzne konšpiračné teórie. Tie najšialenejšie teórie tvrdia, že speváčka už dokonca nie je medzi živými.

Právny zástupca speváčky, Sam Ingham, sa na nedávnom pojednávaní vyjadril, že mentálny stav jeho klientky by sa dal prirovnať k stavu pacienta ležiaceho v kóme a tiež, že speváčka nie je schopná robiť právne úkony v prípade jej opatrovníctva.

O to sa už vyše roka súdi s vlastným otcom, ktorý má absolútnu moc nad jej majetkom a rozhodnutiami. Kým Britney Spears odmieta v budúcnosti vystúpiť na pódiá, jej otec si želá, aby vystupovala a zarábala naďalej. Pravdou však je, že jej odreté peniaze, ktoré ju stáli doslova rozum, idú kvôli opatrovníctvu priamo do vačku jej otca.

Okolo Britney Spears sa dejú nanajvýš čudné veci a jej skalným fanúšikom jej zlý duševný stav nedá spávať. Hnutie s názvom Free Britney otvorene bojuje proti zneužívaniu právomocí jej otcom a žiada pre speváčku slobodu.

Na poslednom pojednávaní Britney sa tiež vyslovila proti otcovmu pokusu o zamestnanie Andrewa Walleta ako správcu jej nehnuteľností. Ten je podľa nej „absolútne nevhodný“ a navyše požaduje za svoje služby nehorázne premrštené provízie. Andrew Wallet totiž pre rodinu Spearsovcov pracoval už v rokoch 2008 až 2019 a za ten čas si zarobil milióny dolárov. Speváčka sa však rozhodla ďalej v spolupráci s ním už nepokračovať, keďže musí v budúcnosti urobiť určité rozhodnutia s financiami a jeho služby si už nemôže dovoliť.

Britney svojim fanúšikom na Instagrame poďakovala za podporu, a za to, že v ťažkých časoch stoja na jej strane.

Jej otec Jamie však súdu tvrdil, že Britney nepopísala súdu adekvátne vzniknutú situáciu okolo jej osoby, preto žiada, aby súd jej žiadosť o prenesenie opatrovníctva na inú osobu zamietol. Podľa týchto skutočností možno predvídať, že tento únavný kolotoč súdov a obvinení sa ani zďaleka nekončí. No zdá sa, že ani jej otec, ani právnici akosi nedbajú na to najdôležitejšie. Neustály stres a manipulovanie s jej právami môže vážne poznamenať už aj tak labilné zdravie a život samotnej speváčky.

FOTOGALÉRIA:

VIDEO:

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),