Mirgová posiela Matovičovi drsný odkaz: “ČO je toto za sk**vený systém!”

Rovnako ako obľúbená speváčka Dominika Mirgová aj premiér Igor Matovič pochádza z malebného slovenského mesta Trnava, ktoré nebolo ani toho roku výnimkou a počas víkendu opäť usporadúvalo tradičné trhy kombinované s umením či rôznymi zábavnými atrakciami. Jediní chýbajúci boli známi interpreti, keďže postavené pódium zívalo prázdnotou.

Dominikina rodinka absolvovala menší výlet za kultúrou, nákupmi a zábavou, pričom na svoj Instagram pridala zopár príspevkov, ktoré opäť vykresľujú nezmyselnosť určitých opatrení.

,,Tak koncerty sa zrušili, ale jarmoky v menšom prevedení, prečo nie? Ľudia niektorí bez rúšok, stage postavený, ale koncert sa odohrať nemôže. Milá naša vláda, čo mi na toto chcete povedať? Igor Matovič?” napísala mamička k jednému z videí, na ktorom sa to doslova hemží ľuďmi.

Podľa slov Trnavčanky sa na mieste mohlo nachádzať aj viac než 300 osôb. ,,Akože ja sa nehnevám na to, že je tu jarmok. Ja som práveže veľmi rada, pretože môžem vytiahnuť dieťa von a trošku sa kultúrne vyžiť, ale povedzte mi, prosím vás, že čo je to za logiku, keď pozerám teraz – všetky preplnené terasy, ľudí sa tu hýri extrémne veľa,” opísala prostredie známa hitmakerka.

,,Je tu stage postavený a na ňom nikto. Akože ten interpret roznesie koronu alebo privolá ešte viac ľudí? Keby sa tu teraz ten interpret postaví a zaspieva, tak sa z toho potešia aj tí ľudia, aj ten interpret. Z akého dôvodu je toto povolené?” plavovláska prehodila vo videu, ku ktorému napísala otázku. ,,Čo je toto za sk**vený systém?” dodala písomne autorka nového hitu Bráško, ktorá je úprimne sklamaná z toho, aký prístup k umelcom zvolila naša vláda.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: