Ako dopadol fešák Alex z Komisára Rexa? Odpadnete!

Kto by nepoznal kriminálny seriál sledujúci príbehy mimoriadne nadaného policajného psa Rexa? Oddelenie viedenskej polície, ktoré rieši každodenné prípady vrážd v hlavnom meste Rakúska, sa aj po rokoch teší diváckej sledovanosti a hoci od poslednej klapky už ubehlo niekoľko rokov, hlavným hrdinom sexepíl rozhodne zostal!

Kým spočiatku nežnejšie pohlavie opantal Richard Moser, respektíve herec Tobias Moretti, neskôr ho na pľaci vymenil ešte príťažlivejší Alex Brandtner. Keď však uvidíte, ako dnes vyzerá druhý menovaný, nebudete veriť vlastným očiam!

Herecký flek mu zabezpečil štvornohý Rex. Hravý nemecký ovčiak si totiž vyšetrovateľa Brandtnera vytypoval už na samotnom konkurze. V momente, ako urasteného herca zbadal, tak sa na neho vrhol a obaja si padli do oka. Aj keď sympaťák mal v seriáli našliapnuté na niekoľko ďalších sérií, hereckú príležitosť premárnil, a to len vďaka turbulentnému osobnému životu.

Príťažlivého Rexovho parťáka preto pre búrlivý súkromný život a škandály z epizód vyhodili. Producenti totiž postupom času dospeli k názoru, že kazí dobré meno seriálu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.