Slovensko pozná svoju novú MISS: Toto je naša KRÁĽOVNÁ KRÁSY 2020!

Nakoľko sa ale Covid-19 potvrdil u redaktora Jojky a tanečnice Dary Rolins, ktorá na pódiu vystúpila s raperom Kalim, šou sa po prvýkrát v histórii musela zaobísť bez divákov.

Finále sa napokon uskutočnilo, no len v prítomnosti poroty a účinkujúcich. Večer odštartovalo vystúpenie speváčky Liny Mayer. Moderátormi večera boli Milan Junior Zimnýkoval a Marián Čekovský.

A hoci celá finálová dvanástka bola prekrásna, všetky dievčatá v istom momente zatienila Dara Rolins, ktorá vystúpila spolu s Kalim. A predviedla poriadne divoký imidž. Na hlave mala uhladenú bielu parochňu až po zadok!

Finalistky zvládli svoju úlohu na jednotku aj bez podpory najbližších, pričom najlepšie sa vodilo nádhernej blondínke Leone Novoberdaliu z Bratislavy s poradovým číslom 8, ktorá sa odteraz pýši prestížnym titulom novej slovenskej kráľovnej krásy.

Spolu s ňou sa na stupienky víťazov postavili i prvá vicemiss Viktória Podmanická z Banskej Bystrice a druhá vicemiss Kristína Víglaská zo Zvolena. Dievčatám srdečne blahoželáme!

FOTOGALÉRIA: