Zo šedej myšky bohyňa! Toto hviezda Oteckov Jana Kovalčíková schováva pod blúzkou …

Sympatická herečka Jana Kovalčíková, ktorá hviezdi v seriáli televízie Markíza Oteckovia, len v novembri priznala nový vzťah. Ešte minulý rok tvorila pár s hereckým kolegom Romanom Poláčikom, no na jar sa mali rozísť. Brunetka v šou Neskoro večer prezradila, že jej nový priateľ je „úplne obyčajný občan“.  Pozrite sa, aká vyzívavá žena vie Jana Kovalčíková byť.

Jana je talentovaná mladá herečka, ktorá už má za sebou plno filmových a divadelných rolí. Tým, že nastúpila do nekonečného seriálu, je Jana v jednom kole.

„Bývam v Bratislave, pracujem v Martine a hrám ešte v Nitre a samozrejme aj v Bratislave. Teraz k tomu všetkému pribudla ešte Praha, takže teraz pendlujem medzi týmito mestami stále dokola, „povedala pre TV Nova herečka.

„Od doby, kde som začala takto veľa cestovať, sa viac venujem teplákom a športovému oblečeniu,“ priznala Jana, ktorá má ale inak v reálnom živote módu a obliekanie rada. Oproti nevýraznej teplákovej Jany zo seba vie urobiť super kočku. To dokazuje aj titulná stránka časopisu Break, kde by ste šedú myšku len ťažko hľadali.

Článok pokračuje na ďalšej strane.