Z Majka Spirita je ženatý muž! Nádherné utajené SVADOBNÉ FOTKY s veľkým bruškom!

Pred vydaním svojho zatiaľ posledného albumu ARTIST sa Michal Dušička bulvárnym otázkam vyhýbal. Nakoľko si už ale fanúšikovia niekoľko týždňov vychutnávajú jeho novú hudbu, raper prichádza s jedným prekvapením za druhým.

Len v utorok si na svoje instagramové profily Majk Spirit a jeho ešte donedávna priateľka Mária zavesili fotografiu, kde je očividné, že čochvíľa privítajú potomka. ,,Dovoľte mi predstaviť vám rodinu Dušičiek,” napísal raper k snímke.

Tentokrát opäť prekvapili. Hoci sa už pošuškávalo, že by títo krásni mladí ľudia mohli byť zosobášení, keďže po novom začalo na Instagrame svietiť pri Márii priezvisko Dušička, párik vyšiel s pravdou von len pred malou chvíľou.

Jeden z najúspešnejších slovenských hudobníkov a jeho Máša sa so svojimi fanúšikmi podelili o fotografie z ich malej utajenej svadby, ktorá sa konala v kruhu najbližších 17. júla. Nevesta v jednoduchých bielych šatách s minimalistickými doplnkami po boku ženícha v ležérnom obleku pôsobili ako vystrihnutí z módneho časopisu!

FOTOGALÉRIA: