Čaputová si vyrazila s frajerom do spoločnosti: Z Rizmana je nový chlap!

Slovenská prezidentka má od svojho nástupu do významnej funkcie celkom plný kalendár a pracovné povinnosti striedajú oficiálne návštevy či zahraničné a domáce cesty. Aj Zuzana Čaputová však občas potrebuje vypnúť a nabiť si baterky počas svojho voľného času. Ten trávi okrem rodiny aj so svojím partnerom Jurajom Rizmanom, s ktorým už niekoľko mesiacov tvoria zaľúbený párik.

Len nedávno sympatická blondínka fanúšikom na sociálnej sieti odhalila, ako dokáže zamakať okolo chaty, tentokrát si vyšla za kultúrou. Spolu s partnerom sa totiž vybrali do divadla GUnaGU na predstavenie Herečky, v ktorom hrajú aj také esá ako Zuzana Krónerová či Gabriela Dzuríková.

Zo slov prezidentky je jasné, že si večer maximálne užila: “Ľahkosť, inteligentný humor, skvelé herecké výkony. Po dnešku mi veľmi dobre padlo predstavenie divadla Gunagu – Herečky (miluj blížneho svojho). Vážené umelkyne a umelci, ďakujem vám,” napísala.

Rovnako dobre sa bavil aj jej partner: “Po práci sme zašli do divadla – predstavenie Herečky v Gunagu – výborné herecké výkony a vééééééľký relax,” nešetril chválou.

Okrem toho sa na priložených fotografiách nedá nevšimnúť, že z Rizmana je celkom nový muž po tom, čo sa nechal ostrihať a vybral si z ucha náušnicu. Dvojici navyše láska prospieva a na míle žiari šťastím.

FOTOGALÉRIA: