Hrôzostrašné FOTO na hviezdu Priateľov: Seriálový obľúbenec na ulici …!

Matthew Perry patril pred pár rokmi k veľkým hollywoodskym fešákom a aj dnes je herec stále sympaťák. Na jeho výzore sa však za tie roky podpísal bujarý životný štýl a problém so závislosťami na drogách. Slávny herec, o ktorom zahraničné média dokonca špekulovali v spojitosti s umieraním, na tom ale dnes opäť nie je najlepšie. Nedávno pritom zomrela úspešná herečka, ktorá sa objavila aj v Priateľoch.

Paradoxne pritom vyznieva fakt, že práve Perry je zo šestice hercov najmladší – má len 50 rokov. Ani trochu tak totiž nevyzerá. Ovisnuté brucho, prsia, dvojitá brada, strapaté šediny a mimoriadne mizerná kondička.

50-ročná hviezda sitcomu sa podľa denníka Mirror vybrala v stredu na prechádzku v Beverly Hills, keď ho zachytili objektívy fotografov. V ležérnych teplákoch a s kilami navyše čakal na odvoz autom a kamarátku. Počas toho si pofajčieval cigaretu a bolo zjavné, že má problém držať sa na nohách. “Chandler” sa totiž opieral o neďaleký múrik a smutne pozeral do zeme. Tieto zábery vystrašili aj jeho skalných fanúšikov.

Perry totiž len v máji prekonal rozchod s krásnou Molly Hurwitz, s ktorou tvorili pár dva roky. Ešte na sv. Valentína pritom zverejnili spoločný záber, no už v apríli potvrdili koniec lásky. Jedna z hlavných postáv Priateľov sa tak údajne vrátila k randeniu cez internetovú aplikáciu Raya. Po Hollywoode sa pritom hovorí, že práve expriateľka mala na herca veľmi dobrý vplyv.

FOTOGALÉRIA: