Žena posadnutá Meghan dala desaťtisíce za to, aby vyzerala ako ona! Takto dopadla!

Už od seriálu kravaťáci, v ktorom hrala Meghan Markleová (41), je Xochytl Greerová (40) jej veľkou fanúšičkou. Nakoniec sa rozhodla podstúpiť niekoľko plastických operácií, vrátane operácie nosa, aby sa vzhľadom priblížila svojmu idolu. Teraz sa vraj sama cíti ako princezná!

Trojnásobná mamička z Houstonu Xochytl Greerová za operácie minula 19 tisíc libier, dostala ale zľavu od plastického chirurga, pretože sa rozhodla svoju premenu zdokumentovať pre americkú televíznu stanicu ABC. Inak by za operácie minula o 11 tisíc libier viac! S výsledkom je úplne spokojná a jej vlastná dcéra si ju vraj s vojvodkyňou na obrázkoch pletie.

Xochytl prekonala operáciu skôr zlomeného nosa, nechala si vyplniť pery a podstúpila liposukciu brucha a stehien. Nakoniec sa nechala prehovoriť aj pre spevnenie pozadia, výplň pod očami, výplň čeľuste a botox. Z výsledku je absolútne nadšená. „Keď sa pozriem do zrkadla, som konečne šťastná. Vidím seba, ale lepšiu verziu seba, „prezradila Xochytl po zotavení z operácií.

So zmenou začala približne pred dvoma rokmi, po tom čo sa jej narodila dcéra Isla. Nemala žiadne sebavedomie a cítila sa, že aj cez akékoľvek množstvo make-upu a pekných šiat nikdy nebude vyzerať „prezentovateľne“. V tú dobu sa rozhodla, že sa svojím vzhľadom pokúsi čo najviac priblížiť vojvodkyni zo Sussexu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…