Najkrajšie dievčatko ukázalo 10 rokov starú fotku: Čo sa stalo s tváričkou, ktorá ohromila svet?

Svet si zamiloval modelku Thylane Blondeau (17), keď mala iba šesť rokov. V tom čase sa objavila jej dnes už ikonická fotografia v magazíne Vogue.

Francúzska kráska sa teraz na svojom Instagrame zapojila do internetovej výzvy, pri ktorej sa zdieľa desať rokov stará fotka. Každý čakal, že vytiahne onú starú klasiku, modelka ale prekvapila a prišla s inou.

Slávna franacúzská modelka Thylane Blondeau sa ako kopa ďalších celebrít zapojila do instagramovej výzvy „Ten Years Challenge“.

Ide o príspevok, v ktorom užívatelia porovnávajú svoju aktuálnu fotku s inou, desať rokov starú, teda z roku 2009, aby ukázali, ako zostarli alebo sa naopak pochválili, ako dobre aj po takej dobe vyzerajú.

Thylane, zdá sa, internetovú výzvu moc nepochopila, pretože na svoj Instagram zaslala porovnanie dvoch fotografií, medzi ktorými je rozdiel necelých dvanástich rokov. Ako archívnu spomienku si navyše prekvapivo vybrala neznámu fotografiu, ktorá síce tiež vznikla na fotenie do módneho magazínu Vogue, ale nejedná sa o tú, čo pred jedenástimi rokmi obletela celý svet.

Článok pokračuje na ďalšej strane.