Čokoládový nepečený cheesecake. Už ľahšie sa to nedá! Pochúťka čo chcete vždy!

Newyorský cheesecake je absolútna klasika, ktorú si pri návšteve mesta, ktoré nikdy nespí, nemôžete odoprieť.

Práve prítomnosť krémového koláča, ktorý sa na vás v New Yorku usmieva z kníhkupectiev, malých kaviarničiek, reštaurácií, cukrární, sa stala trendom aj u nás a cheesecake sa čoskoro udomácnil nielen na domácich stoloch, ale aj v bistrách a malých útulných lokáloch.

Pre návštevu som pripravila túto rýchlu a jednoduchú maškrtu, pretože mala veľký úspech, chcem sa s Vami podeliť o túto dobrotu.

Je to síce kalorická bomba, ale pre čokokoholikov niečo úžasné.

Suroviny
1 bal. keksy BeBe
100 g maslo
500 g (nízkotučný) tvaroh jemný
1 ks smotana šľahačková
300 g čokoláda na varemie

Poleva:
140 ml smotana šľahačková
100 g čokoláda na varenie

Postup prípravy nájdete na druhej strane.