Jasmina Alagič žiari šťastím, dôvodom je radostná novina: Nečakané slová o bábätku!

Hviezda módnej televízie priviedla pred necelým rokom na svet chlapčeka, ktorý rastie ako z vody. Bábätko bolo už v tej dobe obklopené inými rovesníkmi, keďže Jasmina rodila približne v rovnakom čase ako jej sestra Alexandra a tiež najlepšia kamarátka Razija Trnačevič, známa z kulinárskej šou MasterChef.

Najnovšie sa ale do klubu maminiek zaradila aj kráskina sesternica, ktorá sa taktiež teší z malého klbka radosti. ,,Život robí ten najlepší “timing”. Najskôr moja sestra, potom ja a teraz sesternica. Uvedomujem si nenormálne moc, ako mi tieto deti za posledný rok zväčšili srdce, už teraz som ich dlžníkom,” hrdá mamina si zapózovala nielen po boku už chodiaceho Sanela, ale aj v náručí s novorodeniatkom, pri ktorom sa doslova celá rozžiarila.

30-ročná manželka rapera Rytmusa sa počas mojkania s dieťatkom nečakane zamyslela nad jednou zásadnou vecou. ,,Ďalšia vec, ktorú som si dnes uvedomila je, že doma už vôbec nemáme také malé bábätko,” televízna moderátorka na materskej dovolenke dala smutným smajlíkom jasne najavo, že táto skutočnosť ju vôbec neteší.

Je teda zjavné, že Jasmina pri drobcovi znovu pookrela a zatúžila po ďalšom potomkovi…

FOTOGALÉRIA: