Šoubiznis zasiahla smutná správa: Obľúbení hereckí manželia majú koronavírus!

Tom Hanks (63) a jeho manželka Rita Wilson (63) sú nakazení koronavírusom. Herec sa o informáciu podelil s fanúšikmi na svojom twitterovom účte. Potvrdil tiež, že aktuálne sa nachádza v Austrálii a sú v izolácii.

Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson odišli do Austrálie v rámci natáčania filmu o Elvisovi Presleym. V posledných dňoch sa necítili dobre, podstúpili preto vyšetrenia a testy, ktoré preukázali, že sú obaja nakazení koronavírusom. Zdravotný stav manželského páru okomentoval sám Hanks.

„Ahoj ľudia. Ja a Rita sme v Austrálii. Cítili sme sa unavene, ako by sme boli prechladnutí a boleli nás telá. Rita mala zimnicu a horúčky. Aby sme dodržali postup, ako je teraz vo svete potrebné, podstúpili sme testy na koronavírus, boli pozitívne, “ napísal herec na Twitteri.

„No. A čo ďalej? Musíme dodržiavať určitý protokol. My, Hanksovi, budeme testovaní, pozorovaní a izolovaní tak dlho, ako to bude vzhľadom k verejnému zdraviu a bezpečnosti nutné. Budeme vás o všetkom postupne informovať, “ dodal Hanks a svojim priaznivcom odkázal, aby na seba dávali pozor.

FOTOGALÉRIA: