O 45 kíl ľahšia Adele desí vychudnutosťou: Odborník má pre ňu zlú správu!

Jej diéta spočíva v tom, že za jeden deň do seba nedostane viac ako 1000 kalórií v podobe zelených džúsov. „To nie je udržateľné a bude to pôsobiť len krátkodobo. Takáto diéta sa používa, keď potrebujete rýchlo zhodiť na svadbu alebo do plaviek, ale nie dlhodobo. Žena v jej veku a profesijnej záťaže potrebuje denne 1800 až 2000 kalórií, inak sa to veľmi negatívne prejaví na jej zdraví, “ uviedol britský výživový poradca Dale Pinnock.

Následne svetoznáma mamička nabehla na normálnejší režim, pozostávajúci z niekoľkých chodov, obsahujúcich množstvo sirtuínov, ako sú napríklad jablká, citrusy, datle, čučoriedky, jahody, orechy, panenský olivový olej, pohánka, sója, kaleráb, petržlen, káva, kel, kapary, čili, kurkuma, ligurček, červená cibuľa, zelený čaj, ale pozor aj horká čokoláda či červené víno. Pri tejto diéte je však absolútnym tabu jedenie mäsa.

Adele si ale z varovania nič nerobí a veselo dáva na obdiv svoju novú postavičku: tú v minišatách, potom zase v legínach a elastickom triku …

Adele pár mesiacov driny a úbytok cca 45 kíl zmenilo naozaj na nepoznanie, a to dokonca v takej miere, že sa o ňu fanúšikovia pri pohľade na najnovšie zábery strachujú. A čo si o speváčkinej premene myslíte vy?

FOTOGALÉRIA: