Vypite trocha jablčného octu pred spaním, pretože si tak vyliečite tieto choroby!

Vedeli ste, že pravidelné pitie malého množstva jablčného octu iba raz denne, dokáže za pomerne krátky čas vyliečiť množstvo ochorení, dokonca aj chronických?

V dnešnom článku vám prinášame prehľad zdravotných problémov, ktoré takýmto spôsobom dokážete vyliečiť. A to všetko celkom prírodne a bez nutnosti užívania liekov, ktoré často mávajú nepríjemné vedľajšie účinky.

Zlé trávenie
Neschopnosť tela dôkladne tráviť potravu vedie k refluxu, páleniu záhy, nafukovaniu, nevoľnostiam, zápche a dokonca i k nespavosti.

Ako ho užívať: Konzumácia zmesi 2 dcl vlažnej vody, čajovej lyžičky medu a čajovej lyžičky jablčného otcu pol hodinu pred spaním dokáže mať na vaše trávenie priam zázračné účinky.

Obezita
Pravidelné užívanie jablčného octu vám pomôže zdolať ukladanie tukov v tele a taktiež vám dodá pocit zasýtenia vďaka prítomnosti pektínu, látky nachádzajúcej sa v jablkách. Podľa výskumov jablčný ocot dokáže znížiť množstvo kalórií, ktoré telo príjme z jedál bohatých na škroby ako sú napríklad ryža, cestoviny či zemiaky.

Ako ho užívať: Pite pravidelne večer 1 čajovú lyžičku zriedenú v pohári vlažnej vody.

Článok pokračuje na ďalšej strane.