Júlia o svojom trápnom správaní: PRAVDA, ktorú ste v televízii nevideli!

,,Nemáte aspoň nejakú dezinfekciu na ruky? To ako fakt chceš, aby som zjedla, ja to nezjem proste,” Júlia ohŕňala nosom nad pripraveným jedlom, pričom nepomohol ani Ľubov argument, aby pokrm ochutnala aspoň zo slušnosti.

,,Na tej večeri ma akože dosť prekvapila. Ja som jej povedal, že aspoň ochutnáme zo všetkého, z každého jedla, a potom ich normálne zavoláme s nami, nech si dajú hostinu. Len proste z tej slušnosti, že si s tým dali tú prácu, sa patrí ochutnať, proste,” situáciu na kameru okomentoval sklamaný ženích.

Ku svojmu správaniu sa tak vyjadrila na sociálnej sieti, kde sa snažila meno očistiť. ,,Áno, odmietla som pohostenie. Nie, nie som totálna krava. Som intolerantná na laktózu a lepok a nevedeli sme, čo v tom jedle je. My sme na druhý deň leteli späť na Slovensko a ja som išla rovno do roboty. Ospravedlňujem sa, že som neriskovala zdravie a to, že prese*iem celú cestu kvôli jednej večeri, “ obhájila sa pred užívateľmi Instagramu.

Hviezda Svadby na prvý pohľad ďalej uviedla, že je jej smutno z toho, ako televízia program postrihala a vykreslila ju ako večne žiarlivú a neprispôsobivú ženu. ,,Poprosím vás nabudúce pred tým, ako začnete šíriť negatívnu energiu, si treba uvedomiť, že to, čo je v telke a na internete, má od pravdy často dosť ďaleko,” ďalej uviedla kráska, ktorá na záver vyzradila, že sa majú s Ľubom obaja dobre. Viac o tom, čo ste v televízii nevideli, si môžete prečítať v priložených obrázkoch.

FOTOGALÉRIA: