Zvoľte si muža, ktorý sa vám páči a dozviete sa, aký typ sa k vám najviac hodí

Mnoho žien nemá vôbec tušenie, prečo sa im vlastne nedarí či nedarilo vo vzťahu s tým či oným mužom. Príčina mohla spočívať v tom, že bez ohľadu na všetky jeho prednosti, onen konkrétny muž mohol práve pre nich byť úplne nevhodným partnerom. Každej žene je totiž dané nadviazať pevný a harmonický vzťah práve len s určitým typom muža.

Vyberte si typ muža, ktorý sa k vám podľa vás najviac hodí. Potom si prečítajte čo to o vás hovorí.

 

1. Najviac sa k vám hodí typ «muža-otca», pretože sama ste typom «ženy-dcérky», ktorá zo všetkého najviac potrebuje pozornosť a starostlivosť. Vaše správanie by sa často dalo označiť za, jemne povedané, trochu nestále, pretože sama presne neviete, čo vlastne chcete.

Ak pociťujete zo strany muža nedostatok pozornosti, začínate byť nervózna a rozmarná, čo vedie k postupnému ochládaniu a nakoniec vyhasnutia vzťahu. Ak chcete mať pocit, že ste žiaduca a milovaná, musíte si zvoliť partnera, ktorý za vás dokáže prevziať zodpovednosť, ktorý bude riešiť vaše problémy a plniť vám akékoľvek, často aj úplne absurdné želania.

Týmto požiadavkám úplne zodpovedá typ «muža-otca», s ktorým sa budete cítiť v úplnom bezpečí.

Jeho spoľahlivosť, sebaistota a isté autoritatívne črty správania vám umožnia nadviazať dlhodobý a harmonický vzťah. S radosťou sa budete podriaďovať jeho prianiam a niekedy sa dokonca budete správať ako ockove hodné dievčatko.

Článok pokračuje na ďalšej strane.