KONIEC farmárskej lásky?! Rado a Kika sa vraj rozišli: Dôvod vás dorazí!

Radovanova povesť už na Farme utrpela nemalé rany, príčinou čoho bola najmä nevera, ktorej sa po boku kolegyne z reality šou dopustil. 38-ročný bývalý záchranár v dôsledku toho ukončil vzťah so snúbenicou Ivkou, keďže jeho pôsobenie pred kamerami ju vrcholne ponižovalo. Napriek tomu sa zdatný svalovec snažil všetkých vehementne presvedčiť o úprimnosti a pravosti jeho lásky k obdarenej modelke.

O to zarážajúcejšie pôsobia nové správy, uverejnené magazínom Pluska.sk. Zdroj z blízkeho okolia dvojice mal prezradiť, že medzi Radovanom a Kikou to poriadne škrípe. Dôvodom náhleho ukončenia známosti má byť nevera zo strany prelietavého východniara, keďže sa vraj po jeho boku vyníma nová kráska.

„Rado sa stretáva s inou. Kiku klame, neklape im to tak ako predtým. Vymetá žúrky a jej tvrdí, že je doma. Päťminútová sláva mu poriadne stúpla do hlavy. Teraz sa hrá na hviezdu,“ znie vyjadrenie anonymného zdroja, sledujúceho situáciu okolo párika.

Smutné dohady, žiaľ, nepriamo potvrdila aj zamilovaná ex-farmárka, ktorá prehovorila o vážnom naštrbení dôvery. „Trápi ma to. Dva týždne sme sa nevideli, ja som v Bratislave, on na východe. Obaja sme veľmi pracovne vyťažení. Je to medzi nami napäté, v piatok by mal prísť…,“ Kristína naznačila prebiehajúcu krízu vo vzťahu s Radom, ktorý pred ňou podľa medializovaných informácií údajne tají randenie s inou ženou.

FOTOGALÉRIA: