Sen sa stal realitou: Adela má úžasnú NOVINKU! Na toto čakali všetci fanúšikovia!

V roku 2013 bola pomyselná štafeta v rannej šou nabitej humorom odovzdaná do rúk Marcela a Juniora, ktorých pôsobenie sa síce tiež stretáva s pozitívnymi ohlasmi, avšak množstvo ľudí by Adelu so Sajfom chcelo znovu pravidelne počúvať.

V roku 2020 sa priam neuveriteľná predstava stáva skutočnosťou, keďže kompetentní potešili davy fanúšikov prekvapivým oznamom. ,,Vy a my – spolu tento rok oslavujeme 30 rokov. To sú desiatky obľúbených moderátorov, stovky hitov, ktoré sme si všetci zamilovali A VY – NAJLEPŠÍ poslucháči na svete. Zažite to najlepšie z Fun rádia za uplynulých 30 rokov každý piatok od 17-stej v špeciálnom narodeninovom programe: FUNRÁDIO 30 s Adelou a Sajfom,” znejú slová, vnášajúce do duší verných nadšencov nesmiernu radosť.

Dnes už vydatá Adela Vinczeová a čerstvý otecko rozkošnej dcérky Sajfa sa budú jedenkrát týždenne na hodinku schádzať v éteri pracoviska, ktoré ich kedysi tak veľmi preslávilo.

Obľúbení zabávači by si mali v rámci narodeninového špeciálu zaspomínať na staré dobré časy, vďaka čomu sa určite môžeme tešiť aj na nemalú dávku svojrázneho vtipkovania.

FOTOGALÉRIA: