Rado a Kika sa vrátili na FARMU: Neuveríte, ako vyzerá Farma 11 teraz!

Takmer tri mesiace sa uchádzači o 75 tisíc eur snažili, aby sa zo schátralej farmy stalo čo najkrajšie miesto pre turistov. Západniari a východniari každý jeden deň od rána do večera makali na stavbárskych prácach, pričom vďaka svojim šikovným ručičkám sa mohli pochváliť ukážkovou stajňou, saunou, bazénom, preliezkami či hvezdárňou.

Kristi Dali a Rado Dulin patrili medzi súťažiacich, ktorí na statku vydržali od začiatku až do konca. Aj po skončení Farmy sú stále spolu a aj napriek tomu, že im viacerí predpovedali rýchly koniec, Kika s Radom si vo dvojici užívajú tak, ako nikdy predtým. Najnovšie si urobili výlet na miesta, kde začala ich láska a kde sa prvýkrát spoznali.

Aj preto sa im pri pohľade na aktuálny stav lokality, kde sa Farma natáčala, tlačili až slzy do očí. Zaľúbené hrdličky si totiž počas víkendu vybehli do usadlosti v obci Sekule, aby sa na vlastné oči presvedčili, čo tam po nich zostalo.

Keď zistili, že doslova nič, ostali v nepríjemnom šoku ako zrejme všetci, ktorí ich publikované zábery zahliadli, respektíve zahliadnu.

VIDEO:

dfd