Matku troch detí Zuzanu († 40) našli mŕtvu: Podivné správanie v deň zmiznutia

Zuzana si 1. januára zbalila všetky svoje veci do igelitových vriec, tie potom naložila do auta a odviezla ich nevedno kam. Po chvíli sa vrátila späť, zaparkovala a odišla pešo preč len s kabelkou. Keď sa manžel a deti vrátili domov, mama tam nebola a nezdvíhala ani telefón.

Zuzanu naposledy zachytili kamery na konci dediny. Podľa informácií TV JOJ z prostredia pátrania si mal miestny poľovník v deň zmiznutia všimnúť ženu, ktorá zodpovedala popisu nezvestnej, ako kráča sama po poľnej ceste.

Zuzanu bez známok života nakoniec našiel náhodný okoloidúci v krovinnom poraste asi 2 kilometre od obce, kde bývala. Podľa informácií TV Markíza príčinou smrti mohlo byť podchladenie. „Žena zomrela bez cudzieho zavinenia. Príčinu jej smrti určí pitva, “ uviedla polícia.

Manžel Ján uviedol, že Zuzana bola poslednou dobou uzatvorená sama do seba a popretŕhala vzťahy s kamarátmi a príbuznými. „V normálnych vzťahoch máte známych, priateľov, ona nemala nikoho. Keď to človek v sebe dusí a nerieši to, môže takto skratovať. Nechodila na rodinné oslavy, ani na Vianoce sme nešli spolu navštíviť rodinu. Aj z facebooku vymazala všetkých priateľov, “ povedal Ján denníku Plus Jeden Deň.

FOTOGALÉRIA:

VIDEO: